Onze voordelen

VvE Beheer Zandvoort

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

beoordelingen

VvE Beheer Zandvoort

Drie kruizen Amsterdam

Amsterdamse VvE Beheerder is een onafhankelijke, SKW gecertificeerde en AFM geregistreerde beheerder voor Zandvoort en haar omgeving. Al tientallen jaren beheren wij complexen voor bedrijven en particulieren in deze regio. Wij onderscheiden ons van andere beheerders door het bieden van een totaalpakket, onze regiokennis en het warme contact met onze klantenkring. Wij denken mee met VvE’s om het beheer zo prettig en effectief mogelijk te laten verlopen.

Totaalpakket en dienstverlening

Het beheer van een complex, bijvoorbeeld een bedrijfspand, vraagt om uiteenlopende soorten kennis voor een groot aantal taken. Denk hierbij aan het financieel en administratief beheer maar ook aan onderhoud en het notuleren van ledenvergaderingen. Het monitoren en uitvoeren van al deze werkzaamheden kost VvE’s veel tijd en moeite mits het niet goed gecoördineerd wordt. Amsterdamse VvE Beheerder wil Verenigingen van Eigenaren zoveel mogelijk uit handen nemen. Daarom bieden wij een totaalpakket aan met alle diensten en experts die uw VvE nodig heeft. In het pakket vindt u boekhouders en communicatie-experts maar ook technici en bouwkundigen. Leden houden met al deze specialisten contact via één vast contactpersoon. Hierdoor weten zij altijd aan wie zij vragen kunnen stellen of om informatie kunnen vragen. Dit werkt niet alleen fijner en overzichtelijker maar ook kosten- en tijdbesparend. Al onze werkzaamheden voeren wij in overleg met u en andere leden uit en wij bieden altijd inzicht in ons werk.

Regiokennis en werkwijze

Iedere regio heeft haar eigen kenmerken die van invloed zijn op de VvE’s die zich daarbinnen bevinden. De experts van Amsterdamse VvE Beheerder zijn daarom op de hoogte van de ontwikkelingen in Zandvoort en omgeving. Daardoor kunnen zij u adviseren over wat er in de toekomst rondom uw VvE gaat veranderen en hoe u hierop in kunt spelen. Naast de vaste contactpersoon biedt Amsterdamse VvE Beheerder op nog meer manieren overzicht, bijvoorbeeld door het e-portaal. Alle VvE’s in ons beheer zijn in het bezit van zo’n portaal waar alle leden binnen een VvE toegang tot hebben. Via het portaal kunnen documenten in worden gezien, notulen van vergaderingen worden bekeken en kan er met ons contact op worden genomen. Bij calamiteiten krijgt u nooit het antwoordapparaat: wij zijn 24/7 bereikbaar voor
advies en hulp in noodsituaties. Verder voeren wij al onze werkzaamheden uit in samenwerking met leden: zo voelen alle leden zich betrokken bij hun VvE.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Aalsmeer

Contact en offertes

Interesse in onze dienstverlening voor uw VvE? Bekijk dan onze dienstenpagina of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met u op voor een afspraak. Amsterdamse VvE Beheerder heeft oog voor de wensen van uw VvE.