Onze voordelen

VvE Beheer IJmuiden

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

beoordelingen

VvE Beheer IJmuiden

Drie kruizen Amsterdam

Amsterdamse VvE Beheerder is een gecertificeerde, onafhankelijke en AFM-geregistreerde VvE beheerder voor IJmuiden en haar omgeving. Al meer dan twintig jaar beheren wij complexen in de regio, zowel voor particulieren als voor bedrijven. In tegenstelling tot andere beheerders bieden wij een totaalpakket aan: hierin vinden Verenigingen van Eigenaren alle diensten die zij nodig hebben voor hun VvE. Onze dienstverlening kenmerkt zich door de persoonlijke aandacht en specialistische kennis.

Totaalpakket en diensten

Voor VvE leden is het beheer van hun VvE een taak die veel tijd en expertise vraagt. VvE beheer bestaat namelijk uit verschillende taken die elk een andere aanpak vragen. Bijvoorbeeld het financieel beheer en het onderhouden van contact met alle leden. Het uitbesteden van deze diensten bij afzonderlijke beheerders is natuurlijk mogelijk. Helaas veroorzaakt dit vaak onoverzichtelijkheid en veel losse facturen en jaagt dit VvE’s op hoge kosten. Amsterdamse VvE Beheerder biedt daarom een totaalpakket aan. Dit pakket bevat alle diensten voor een VvE in combinatie met één vast contactpersoon voor alle leden. Voor deze diensten worden alle nodige experts in één keer ingekocht. Denk hierbij aan administratief medewerkers, bouwkundigen en communicatiespecialisten. Door de vaste contactpersoon weten leden altijd bij wie ze terecht kunnen voor vragen en informatie over onder andere het onderhoud. Dit zorgt voor structuur en duidelijkheid in het beheer. Daarnaast is totaalbeheer kosten- en tijdbesparend.

Kennis van de regio en werkwijze

Iedere stad of regio vraagt om een andere aanpak qua VvE beheer: in IJmuiden spelen andere zaken dan in omringende dorpen en steden. Daarom houden onze experts de ontwikkelingen in IJmuiden en omgeving nauwlettend in de gaten. Hierdoor kunnen zij u adviseren over veranderingen in de buurt van uw VvE en welke invloed dat heeft op het beheer. Naast de vaste contactpersoon biedt Amsterdamse VvE Beheerder nog op andere manieren structuur. Zo heeft elke Vereniging van Eigenaren in ons beheer toegang tot een persoonlijk online portaal. Via het portaal kunnen leden informatie opzoeken, notulen bekijken van ledenvergaderingen, de voortgang van onderhoud volgen en contact opnemen met onze organisatie. Buiten het portaal om zijn wij altijd bereikbaar bij calamiteiten: u kunt ons 24/7 telefonisch om advies of hulp vragen. Wij sturen dan zo snel mogelijk een specialist uw kant op. Door onze AFM-registratie mogen wij u ook adviseren op het gebied van verzekeringen en schadeafhandeling.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Aalsmeer

Offerte en contact

Benieuwd naar onze dienstverlening en ons team? Bekijk dan onze dienstenpagina of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Amesterdamse VvE Beheerder denkt mee met VvE’s voor het beste beheer.