Onze voordelen

VvE Beheer Purmerend

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

beoordelingen

VvE Beheer Purmerend

Drie kruizen Amsterdam

Amsterdamse VvE beheerder is een onafhankelijke, gecertificeerde VvE beheerder in Purmerend en omgeving. Al twintig jaar beheren wij complexen voor bedrijven en particulieren in Purmerend en omstreken. Als VvE beheerder staan wij bekend om het feit dat wij een totaalpakket en maatwerk bieden en wij een goede, warme band onderhouden met onze klantenkring. U vindt bij ons de expertise die u nodig heeft voor het beheer van uw Vereniging van Eigenaren.

Diensten van VvE beheerder in Purmerend

Als Vereniging van Eigenaren is het mogelijk om alle werkzaamheden binnen de VvE los uit te besteden. Denk hierbij aan het financieel en technisch beheer, het bestuur en de communicatie naar alle eigenaren toe. Het managen hiervan kost echter veel tijd en levert vaak weinig duidelijkheid en structuur op. Daarom is het bij Amsterdamse VvE beheerder mogelijk om alle diensten voor uw Vereniging van Eigenaren in Purmerend af te nemen. Wij hebben namelijk alle experts die een VvE Beheerder nodig heeft in dienst, in het bijzonder ook bouwkundigen en verzekeringsadviseurs. Door hun jarenlange ervaring en kennis over hun vakgebied kunnen zij alle taken op zich nemen. Amsterdamse VvE beheerder is SKW-gecertificeerd en geregistreerd bij het AFM. Door die AFM-registratie mogen wij u adviseren bij het kiezen van de verzekeringen voor uw VvE beheer in Purmerend en het afhandelen van schademeldingen.

Werkwijze VvE Beheer Purmerend

Het VvE beheer vraagt veel van eigenaren: tijd, organisatievermogen en financi√ęle en technische kennis. Amsterdamse VvE beheerder biedt u, ook voor het VvE beheer in Purmerend, de structuur die u nodig heeft om het u zo gemakkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Zo heeft elke Vereniging van Eigenaren in ons beheer een eigen online portaal. Via het portaal zijn alle documenten van een Vereniging voor Eigenaren voor iedere eigenaar in te zien en kan er snel contact worden opgenomen met ons. Daarnaast krijgt elke Vereniging van Eigenaren een vast contactpersoon aangewezen voor vragen, opmerkingen en schademeldingen. Bij calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar: zo komt u nooit zonder hulp te zitten. Dit alles voeren wij uit met de nodige kennis over de regio: onze specialisten weten wat er in Purmerend en de omgeving speelt. Hierdoor zijn zij op de hoogte van ontwikkelingen met betrekking tot uw VvE en kunnen zij u het juiste advies geven.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Purmerend

Offerte en advies

Benieuwd naar wat Amsterdamse VvE beheerder voor uw VvE kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met u op voor een afspraak. Kijk voor meer informatie over onze diensten op de dienstenpagina. Voor VvE beheer in Purmerend biedt de Amsterdamse VvE beheerder u alle diensten voor uw VvE met aandacht voor u en uw wensen.