Onze voordelen

VvE Beheer Amstelveen

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

beoordelingen

VvE Beheer Amstelveen

Drie kruizen Amsterdam

Amsterdamse VvE Beheerder is een SKW-gecertificeerde, geregistreerde en onafhankelijke VvE beheerder voor Amstelveen en de omgeving daarvan. Al twintig jaar beheren wij diverse complexen in de regio, zowel van bedrijven als van particulieren. Bij ons vindt u alle diensten die nodig zijn voor uw Vereniging van Eigenaren onder één dak: van bouwkundigen tot boekhouders. Kenmerkend aan ons is dat wij ook advies over verzekeringen aanbieden en wij persoonlijk en warm contact met onze klanten belangrijk vinden. Bekijk onze mogelijkheden op het gebied van VvE beheer in Amstelveen.

VvE Beheer Amstelveen diensten

Bij ons als VvE Beheerder in Amstelveen zijn veel verschillende experts betrokken: communicatiemedewerkers, technische en financiële specialisten en bouwkundigen zijn maar enkelen daarvan. Het aansturen van al die mensen kan een tijdrovende en organisatorisch lastige taak zijn voor Verenigingen van Eigenaren. Amsterdamse VvE Beheerder helpt VvE’s het overzicht te bewaren door een totaalpakket aan te bieden. Het pakket bevat alle diensten die u nodig heeft en een vast contactpersoon voor alle eigenaren. Daarnaast blijft het mogelijk voor Verenigingen van Eigenaren in Amstelveen om losse diensten bij ons af te nemen. In dat geval stellen wij samen met u het ideale pakket voor uw Vereniging van Eigenaren samen. Zo betaalt u nooit teveel voor het VvE beheer en weet u waar u aan toe bent.

Werkwijze van VvE beheerder in Amstelveen

Iedere regio heeft haar eigen kenmerken die van invloed zijn op de VvE’s binnen die regio. Als VvE beheerder hebben wij kennis van Amstelveen. Hierdoor weten wij wat er rond uw Vereniging van Eigenaren speelt en kunnen wij u het juiste advies geven. Klantvriendelijkheid staat bij Amsterdamse VvE Beheerder hoog in het vaandel. Daarom maken wij het voor eigenaren makkelijk om contact met ons op te nemen. Iedere VvE in Amstelveen in ons beheer is namelijk in het bezit van een eigen online portaal en een contactpersoon. Via het portaal is het voor eigenaren mogelijk om documenten en notulen in te zien en snel vragen aan ons te stellen. Bij calamiteiten zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar. Zo krijgt u nooit het idee dat u er alleen voor staat.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

review5S

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht
review5S

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft
review4S

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam
review5S

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Amstelveen

Offerte en contact

Meer weten over onze diensten in Amstelveen? Bekijk dan onze dienstenpagina voor meer informatie. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met u op voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak kijken we met u wat uw VvE nodig heeft en welke diensten daar het beste bij passen. Amsterdamse VvE Beheerder weet door haar ervaring en kennis wat eigenaren zoeken en hoe zij ondersteund kunnen worden. Schakel ons daarom direct in voor uw VvE beheer in Amstelveen en neem contact met ons op.