Onze voordelen

VvE Beheer Beverwijk

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

beoordelingen

VvE Beheer Beverwijk

Drie kruizen Amsterdam

Amsterdamse VvE Beheerder is een onafhankelijke, SKW-gecertificeerde en AFM-geregistreerde VvE beheerder in Beverwijk en omgeving. Al meer dan twintig jaar zijn wij actief als VvE beheerder van complexen van bedrijven en particulieren in deze regio. Wij staan bekend om ons totaalpakket voor Verenigingen van Eigenaren, onze regiokennis en klantvriendelijkheid. Wij bieden Verenigingen van Eigenaren de structuur, kennis en aandacht die zij nodig hebben. Lees direct verder over onze diensten en ons totaalpakket op het gebied van VvE beheer in Beverwijk.

De diensten van VvE beheerder in Beverwijk

Het beheer van een complex vraagt om veel kennis van uiteenlopende vakgebieden. Denk hierbij aan de expertise die nodig is voor het bijhouden van de ledenadministratie, het uit laten voeren van groot onderhoud en het organiseren van ledenvergaderingen. VvE leden kiezen er daarom in sommige gevallen voor om losse experts in te schakelen. Dit is echter niet bevorderlijk voor het overzicht van een Vereniging van Eigenaar en gaat vaak gepaard met onnodige hoge kosten. De Amsterdamse VvE Beheerder denkt daarom mee en biedt een totaalpakket aan. Met het totaalpakket kopen VvE’s alle specialisten in één keer in. Hieronder vallen onder andere boekhouders, technische experts en bouwkundigen. Doordat alle diensten via één aanbieder lopen, houden VvE’s in Beverwijk altijd het overzicht over de werkzaamheden. Verder is het totale VvE beheer kostenbesparend en verloopt de communicatie soepeler. Voor Verenigingen van Eigenaren die liever toch losse diensten af willen nemen, blijft een maatwerkpakket altijd mogelijk bij de Amsterdamse VvE Beheerder.

Regiokennis van uw VvE beheerder in Beverwijk

De ene regio is de andere niet: zo geldt dat ook voor VvE beheer. Voor een goede begeleiding en advisering van Verenigingen van Eigenaren is regiokennis nodig. Daarom weten de experts van De Amsterdamse VvE Beheerder wat er in Beverwijk en de omgeving speelt. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren over de ontwikkelingen rondom uw Vereniging van Eigenaren, nu en in de toekomst. Om VvE’s de structuur te bieden die zij nodig hebben, heeft iedere VvE in Beverwijk in het beheer van de Amsterdamse VvE Beheerder toegang tot een eigen portaal. Via dit portaal kunnen alle leden documenten inzien, de voortgang van groot onderhoud volgen en contact opnemen met een vast contactpersoon. Voor het groot onderhoud hechten wij veel waarde aan het meerjaren onderhoudsplan (MJOP). Samen met de Vereniging van Eigenaren stellen wij dit plan op zodat het onderhoud efficiënt kan verlopen. Onze bouwkundigen kunnen u door hun ervaring en kennis goed adviseren op dit gebied. Schakel ons daarom direct in voor het beheer van uw Vereniging van Eigenaren in Beverwijk.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Beverwijk

Offerte en contact

Benieuwd naar wat Amsterdamse VvE Beheerder voor uw VvE kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met u op voor een afspraak. Tijdens een persoonlijk gesprek met onze adviseurs bekijkt u wat uw VvE nodig heeft en wat wij kunnen bieden. Amsterdamse VvE Beheerder helpt VvE’s en haar leden verder. Neem contact met ons op en schakel ons in voor uw VvE beheer in Beverwijk en omgeving.