Onze voordelen

Onze voordelen:

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

beoordelingen

Over ons

Drie kruizen Amsterdam

De Amsterdamse VvE beheerder is een VvE beheerkantoor voor VvE’s in Amsterdam, Haarlem, Zaandam en omliggende dorpen en steden. Vanuit ons kantoor in Amsterdam IJburg beheren wij Verenigingen van Eigenaren van diverse woon- en bedrijfscomplexen. Bij ons vindt u alle specialisten die u nodig heeft voor het beheer van uw VvE: van boekhouders tot bouwkundigen. Als VvE-beheerder leveren wij maatwerk: u kunt bij ons een totaalpakket of losse diensten afnemen. Onze experts weten door hun ervaring en kennis van de regio precies wat uw Vereniging van Eigenaren nodig heeft.

Om onze VvE’s goed te kunnen helpen en adviseren, is kennis van de omgeving en regio nodig. Daarom weten de specialisten van De Amsterdamse VvE beheerder wat er in de regio Amsterdam en omstreken speelt. Door onze betrokkenheid met de regio kunnen wij u het juiste advies geven aan VvE’s en betrokken besturen en commissies. Als VvE-beheerder onderhouden wij graag goed en warm contact met onze klanten. Zo zijn wij bij calamiteiten 24/7 bereikbaar en hebben wij altijd oog voor uw wensen en vragen.

Door ons scala aan kennis en ervaring kunnen wij u een totaalpakket aan diensten bieden. Denk bijvoorbeeld aan het secretarieel en financieel administratief beheer en bouwkundig beheer. Een totaalpakket levert onze klanten tijdwinst en structuur op: al het contact loopt via een vast contactpersoon.

De Amsterdamse VvE beheerder is SKW-gecertificeerd en geregistreerd bij het AFM. Door die registratie mogen wij u ook adviseren over af te sluiten verzekeringen voor uw VvE en de afhandeling van schadeclaims. Hiervoor hebben wij een aantal experts in dienst. De Amsterdamse VvE beheerder weet door haar twintig jaar ervaring met VvE’s in de regio precies wat uw VvE nodig heeft.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier