Onze voordelen

VvE Beheer Diemen

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

beoordelingen

VvE Beheer Diemen

Drie kruizen Amsterdam

Als geregistreerde, gecertificeerde en onafhankelijke VvE beheerder in Diemen beheert de Amsterdamse VvE Beheerder diverse particuliere- en bedrijfscomplexen. U vindt bij ons alle specialisten voor het beheer van uw Vereniging van Eigenaren onder één dak. Zo hebben wij niet alleen boekhouders, VvE beheerders en technische specialisten in dienst, maar ook bouwkundigen en andere specialisten. Hierdoor kunt u bij ons een totaalpakket afnemen, waarmee door één VvE beheerder al uw zorgen uit handen worden genomen. Wij onderscheiden ons door onze snelle, effectieve en persoonlijke manier van werken en het leveren van maatwerk aan onze klanten.

Experts en diensten van uw VvE beheerder in Diemen

Het beheer van een Vereniging van Eigenaren in Diemen bestaat uit veel verschillende taken. Denk hierbij aan het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten, het bijhouden van de administratie, het opstellen van begrotingen en het controleren van ledenbijdragen. Als deze taken niet voldoende gemonitord worden, zorgt dat voor onduidelijkheid binnen een Vereniging van Eigenaren en verlies van tijd. De Amsterdamse VvE Beheerder biedt Verenigingen van Eigenaren daarom één pakket met alle diensten voor een VvE in Diemen aan. Onze ervaren experts nemen onder andere de technische en financiële beheeraspecten voor hun rekening. Als VvE beheerder zijn wij tevens SKW-gecertificeerd en ingeschreven bij de AFM. Dat laatste houdt in dat wij u ook mogen adviseren op het gebied van verzekeringen en u mogen helpen bij het afhandelen van schades.

Aanpak en regiokennis Vve Beheer Diemen

VvE beheer in Diemen vraagt veel tijd en organisatievermogen van Verenigingen van Eigenaren. Daarom vinden wij het belangrijk om onze klanten goed te informeren en hen op een warme manier persoonlijk te woord te staan. Om de communicatie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen is elke VvE in ons beheer in het bezit van een eigen portaal. Binnen dit portaal hebben zij overzicht over het onderhoud en nog uit te voeren taken. Verder kan er via het portaal snel en gemakkelijk contact opgenomen worden met de VvE beheerder van Diemen. In het geval van nood zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en sturen wij zo snel mogelijk een expert naar u toe. Om onze VvE’s goed te kunnen adviseren en helpen, weten wij wat er in Diemen en de omgeving speelt en welke invloed dat heeft op uw Vereniging van eigenaren. Hierdoor kunnen wij beter maatwerk leveren aan onze klanten.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Diemen

Offerte en advies

Interesse in één of meerdere van onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij maken dan binnen twee werkdagen een afspraak met u. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze vestiging. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste diensten en, bij de keuze voor losse diensten, het samenstellen van een maatwerkpakket. De Amsterdamse VvE Beheerder weet met haar twintig jaar aan ervaring namelijk precies wat uw VvE nodig heeft. Schakel ons daarom direct in voor het beheer van uw VvE in Diemen en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.