Onze voordelen

VvE Beheer Uithoorn

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

beoordelingen

VvE Beheer Uithoorn

Drie kruizen Amsterdam

Amsterdamse VvE Beheerder is een onafhankelijke, certificeerde en AFM-geregistreerde VvE beheerder voor Uithoorn en omstreken. Wij beheren al twintig jaar complexen van bedrijven en particulieren in de regio. Wij staan bekend om ons totaalpakket aan diensten en betrokkenheid met onze klanten. Verenigingen van Eigenaren kunnen bij ons namelijk alle diensten afnemen die zij nodig hebben. Verder bieden wij eigenaren het overzicht wat nodig is voor succesvol VvE beheer.

VvE beheer diensten in Uithoorn

VvE beheer in Uithoorn neemt voor eigenaren vaak veel tijd in beslag. Vereniging van Eigenaren beheer omvat een flink aantal taken. Denk bijvoorbeeld aan het financieel en administratief beheer, het inplannen van groot onderhoud en het organiseren van Algemene Ledenvergaderingen. Het is mogelijk om al deze diensten los uit te besteden. Hiermee kan een verlies van overzicht ontstaan, met mogelijk extra kosten. Amsterdamse VvE Beheerder biedt daarom een totaalpakket aan diensten aan. Met dit pakket haalt een Vereniging van Eigenaren alle experts in huis die nodig zijn voor hun VvE beheer. Hiervoor hebben wij onder andere financiële en technische experts maar ook bouwkundigen in dienst. Doordat het contact met één vast contactpersoon, de VvE beheerder van Uithoorn, verloopt, worden vragen snel beantwoord en problemen snel opgelost. Eigenaren worden met het totaalpakket ontlast én besparen door te kiezen voor één VvE beheerder. Het is echter ook mogelijk om losse diensten bij ons af te nemen. Hiervoor stellen wij graag met u een maatwerkpakket samen.

Aanpak VvE beheerder Uithoorn

Om VvE’s het juiste advies te kunnen geven, is kennis van de regio waarbinnen de Vereniging van Eigenaren zich bevindt nodig. De specialisten van Amsterdamse VvE Beheerder weten daarom wat er in Uithoorn en de omgeving speelt en wat er eventueel nog gaat veranderen, bijvoorbeeld qua wetgeving. Wij vinden verder het belangrijk om Verengingen van Eigenaren structuur te bieden. Een VvE bestaat namelijk uit verschillende onderdelen waardoor het voor eigenaren lastig kan zijn om het overzicht te bewaren. Daarom krijgt elke Vereniging van Eigenaren in ons beheer toegang tot een eigen online portaal en een VvE beheerder. Via het portaal kunnen onder andere notulen in worden gezien, de voortgang van onderhoud worden gevolgd en vragen worden gesteld aan de contactpersoon van Uithoorn. Bij calamiteiten zijn wij altijd telefonisch bereikbaar: zo kunnen wij snel hulp uw kant op sturen. Door onze AFM-registratie mogen wij u ook adviseren bij het afhandelen van schademeldingen en het afsluiten van verzekeringen.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Uithoorn

Offerte en contact

Interesse in onze diensten? Bekijk dan onze dienstenpagina of vraag direct een offerte aan. Wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op voor een vrijblijvende afspraak. Amsterdamse VvE Beheer ondersteunt VvE’s door effectief en kostenbesparend beheer. Schakel ons daarom direct in voor uw VvE beheer in Uithoorn.