Onze voordelen

VvE Beheer Haarlem

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

beoordelingen

VvE Beheer Haarlem

Drie kruizen Amsterdam

De Amsterdamse VvE Beheerder is actief in VvE Beheer in Haarlem en omgeving en beheert als SKW-gecertificeerde en onafhankelijke VvE beheerder diverse particuliere- en bedrijfscomplexen. Wij hebben alle deskundigen voor het beheren van een Vereniging van Eigenaren in dienst: van bouwkundig specialisten tot verzekeringsadviseurs. Daardoor kunnen wij u naast losse diensten voor uw Vereniging van Eigenaren een totaalpakket bieden. Vlot en duidelijk contact, maatwerk voor elke klant en kostenbesparend werken vormen de basis van al onze activiteiten. Schakel ons daarom direct in voor uw VvE beheer in Haarlem, of lees verder over de mogelijkheden!

Onze VvE beheer diensten in Haarlem

Bij VvE beheer in Haarlem heb je veel verschillende taken en verschillende disciplines waar je kennis over moet hebben: bijvoorbeeld financieel en technisch beheer, administratie en het afsluiten van verzekeringen. Het kan kostenbesparend zijn om alles los uit te besteden, maar dit betekent wel vaak verlies van overzicht, tijd en structuur. Daarom hebben wij voor alle aspecten met betrekking tot Vereniging van Eigenaren beheer een specialist in huis. Onze bouwkundigen, financieel adviseurs, boekhouders en andere experts kunnen het gehele VvE beheer in op zich nemen. Door onze efficiënte manier van werken houden wij als totaal VvE beheerder onze laagste-prijsgarantie in stand. Het afnemen van losse diensten is ook mogelijk: samen met onze klanten werken wij toe naar het bieden van zoveel mogelijk maatwerk. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het combineren van diensten en kennis voor het beheer van uw Vereniging van Eigenaren in Haarlem.

VvE beheerder werkwijze in Haarlem

Om Verenigingen van Eigenaren uit de regio Haarlem zo effectief mogelijk te kunnen helpen en adviseren is kennis van de regio nodig. De experts bij De Amsterdamse VvE Beheerder kennen daarom de regio en de omgeving goed. Daardoor zijn zij op de hoogte van ontwikkelingen in Haarlem en omgeving. Wij vinden het belangrijk om als VvE beheerder duidelijkheid te scheppen en geordend te werken. Daarom werken al onze Verenigingen van Eigenaren met een eigen online portaal. Via het portaal kunnen zij snel en eenvoudig contact opnemen met ons. Bij calamiteiten is uw VvE beheerder in Haarlem 24/7 telefonisch bereikbaar zodat u nooit zonder hulp komt te zitten. Onze specialisten onderhouden altijd persoonlijk en warm contact met u.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Haarlem

Offerte en advies

Interesse in één of meerdere van onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op. Door onze jarenlange ervaring als VvE-beheerder kunnen wij u goed adviseren over het afnemen van juiste diensten voor uw VvE en leveren wij maatwerk. VvE Beheer Haarlem weet namelijk wat uw VvE nodig heeft.