Onze voordelen

VvE Beheer Hoorn

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

beoordelingen

VvE Beheer Hoorn

Drie kruizen Amsterdam

Amsterdamse VvE Beheerder is een onafhankelijke, gecertificeerde en AFM geregistreerde VvE beheerder voor Hoorn en omgeving. Als VvE beheerder beheren wij al meer dan twintig jaar complexen voor bedrijven, particulieren en gemengde complexen. Wij staan bekend om het feit dat Verenigingen van Eigenaren bij ons alle expertise onder één dak vinden. Daarnaast kennen wij de regio en hechten wij waarde aan maatwerk voor onze klanten.

Totaalpakket en dienstverlening

Voor het beheer van een Vereniging van Eigenaren is veel specialistische kennis en kunde nodig. Het aantal verschillende soorten taken binnen een VvE is namelijk groot; denk alleen al aan het financieel en technisch beheer en de communicatie met alle leden. Amsterdamse VvE Beheerder wil leden vooruit helpen en structuur bieden. Daarom hebben wij alle experts die nodig zijn voor het beheer van uw VvE in dienst: van boekhouders tot onderhoudsspecialisten en verzekeringsadviseurs. Dankzij onze AFM-registratie mogen wij u namelijk ook adviseren bij het afsluiten van verzekeringen en het verwerken van schadeclaims. Dit levert niet alleen structuur en tijdwinst op voor leden maar ook een behoorlijke kostenbesparing. Neemt u toch liever losse diensten bij ons af? Dan stellen wij samen met u een maatwerkpakket samen. Zo huurt u alleen de specialisten in die u nodig heeft mét alle voordelen van het totaalpakket.

Kennis van de regio en MJOP

Iedere regio heeft haar eigen karakter. Amsterdamse VvE Beheerder weet wat Hoorn te bieden heeft en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de omgeving. Daardoor kunnen onze experts u adviseren over veranderingen rondom uw VvE in de toekomst. Een van de pijlers van Amsterdamse VvE Beheer is het meerjarenonderhoudsplan, het MJOP. Voor het effectief en snel uitvoeren van onderhoud is het MJOP van groot belang. Wij helpen u onder andere bij het verzamelen van alle benodigde stukken, het aanvragen en beoordelen van offertes en het communiceren van de werkzaamheden naar leden toe. Verder kunnen wij u advies geven op het gebied van duurzaam bouwen en renoveren.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Aalsmeer

Offerte en contact

Benieuwd naar wat Amsterdamse VvE Beheerder voor u kan betekenen? Bekijk dan onze dienstenpagina of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met u op voor een afspraak. Tijdens deze afspraak kijken wij met u naar de mogelijkheden en het pakket dat daar het beste op aan zou sluiten. Amsterdamse VvE Beheerder ondersteunt VvE’s voor efficiënt beheer.