Onze voordelen

VvE Beheer Aalsmeer

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

beoordelingen

VvE Beheer Aalsmeer

Drie kruizen Amsterdam

Amsterdamse VvE beheerder is een onafhankelijke en gecertificeerde VvE beheerder voor Aalsmeer en omstreken. Als VvE beheerder beheren wij al twintig jaar verscheidene complexen van bedrijven en particulieren. Wat ons onderscheidt van andere VvE beheerders is ons totaalpakket. Onze specialisten kunnen namelijk het volledige beheer van uw Vereniging van Eigenaren op zich nemen. Verder bieden wij advies op het gebied van verzekeringen en hebben wij bouwkundigen in dienst voor het bouwkundig beheer. Door onze persoonlijke, warme benadering en betrokkenheid voelen VvE’s zich bij ons op hun plek. Schakel ons daarom in voor het totaal beheer van uw VvE in Aalsmeer en omgeving.

De diensten als VvE beheerder in de regio van Aalsmeer

Voor het beheer van een Vereniging van Eigenaren is veel kennis en tijd nodig. Het takenpakket voor het beheren van een VvE in Aalsmeer is namelijk groot en veelomvattend: het financieel beheer, het uitvoeren van onderhoud en het bijhouden van de ledenadministratie zijn maar enkele onderdelen hiervan. Amsterdamse VvE beheerder wil eigenaren zoveel mogelijk ontlasten en biedt daarom een totaalpakket aan. Wij hebben alle experts die nodig zijn voor het beheer van een VvE in huis. Denk bijvoorbeeld aan bouwkundigen, boekhouders en communicatiespecialisten. Zij kunnen dankzij hun ervaring en expertise het beheer van uw Vereniging van Eigenaren overnemen, zelfs de functies in het bestuur. Hierdoor kunt u voor contact over het VvE beheer in Aalsmeer bij één aanspreekpunt terecht en houdt u overzicht. Het afnemen van losse diensten is echter ook mogelijk: in nauw overleg met onze specialisten stelt u het perfecte dienstenpakket voor uw Vereniging van Eigenaren samen.

Werkwijze omtrent VvE beheer in Aalsmeer

Amsterdamse VvE beheerder wil Verenigingen van Eigenaren zoveel mogelijk betrekken bij het beheer en structuur bieden. Daarom krijgt elke VvE in Aalsmeer in ons beheer toegang tot een persoonlijk portaal. Binnen het portaal kunnen eigenaren documenten en notulen vinden, de voortgang van groot onderhoud volgen en snel en eenvoudig contact opnemen met een vast contactpersoon. Bij calamiteiten zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar zodat problemen snel opgelost kunnen worden. Om onze VvE’s het beste te kunnen adviseren hebben onze experts kennis van Aalsmeer en de omgeving. Hierdoor zijn zij op de hoogte van ontwikkelingen in de buurt van uw VvE.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Aalsmeer

Offerte en contact

Benieuwd naar wat Amsterdamse VvE beheerder voor uw VvE in Aalsmeer kan betekenen? Bekijk dan onze dienstenpagina of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan binnen een aantal werkdagen contact met u op. Na een kennismaking bekijken wij samen met u wat uw VvE nodig heeft en welke diensten u hiervoor af kunt nemen. Wij hebben oog voor de wensen van VvE’s en helpen hen verder, ook het beheer van uw VvE in Aalsmeer.