VvE Beheer Muiden

Home/VvE Beheer Muiden

Onze voordelen

VvE Beheer Muiden

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

beoordelingen

Drie kruizen Amsterdam

VvE Beheer Muiden is een onafhankelijke, gecertificeerde en AFM-geregistreerde VvE beheerder voor Muiden en omstreken. Al meer dan twintig jaar beheren wij complexen voor particulieren, bedrijven en gemengde complexen. Als beheerder staan wij bekend om onze deskundigheid, ons totaalpakket en de kennis die onze experts hebben van de regio. Verenigingen vinden bij ons alle expertise voor hun VvE onder één dak. Tevens staan klantvriendelijkheid en duidelijkheid bij ons hoog in het vaandel.

Totaalpakket en maatwerk

Het runnen van een VvE vergt veel tijd, organisatievermogen en kennis van uiteenlopende vakgebieden. Sommige Verenigingen van Eigenaren huren voor elke taak losse deskundigen in bij verschillende beheerders. Helaas zorgt dit er vaak voor dat leden niet weten aan wie zij hun vragen kunnen stellen, chaotische administratie en, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, geen kostenbesparing. VvE Beheer Muiden biedt leden daarom een totaalpakket aan. Met dit pakket halen VvE’s in één keer alle experts en kennis in huis. Denk hierbij niet alleen aan financiële en technische experts maar ook aan verzekeringsadviseurs en bouwkundigen. Door een vast contactpersoon zijn de communicatielijnen kort en worden problemen snel en adequaat opgelost. Het blijft echter altijd mogelijk om losse diensten bij ons af te nemen. Hiervoor stellen wij samen met u een maatwerkpakket samen. Hierdoor betaalt u nooit voor diensten die u niet nodig heeft, mét alle voordelen van het totaalpakket.

Werkwijze en regiokennis

Om alle leden inzicht te geven in VvE-zaken is iedere VvE in ons beheer in het bezit van een eigen online portaal. Via het persoonlijke portaal hebben leden onder andere toegang tot notulen van ledenvergaderingen en informatie over onderhoudswerkzaamheden. Verder is het via het portaal mogelijk om contact op te nemen met de contactpersoon. Hierdoor krijgt u duidelijkheid over de lopende zaken met betrekking tot uw VvE en snel antwoord op uw vragen. Bij calamiteiten zijn wij ook 24/7 telefonisch bereikbaar: zo staat u er nooit alleen voor. VvE Beheer Muiden weet dat voor een goede dienstverlening kennis van de regio nodig is. Ontwikkelingen in de regio zijn namelijk vaak van invloed op de VvE’s die zich daarbinnen bevinden. Onze experts weten wat er rondom uw VvE speelt en welke veranderingen er op komst zijn. Hierdoor kunnen zij u, met het oog op de toekomst, het juiste advies geven.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Almere

Offerte en contact

Vragen over onze diensten of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze dienstenpagina of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met u op voor een eerste afspraak. VvE Beheer Muiden helpt leden vooruit.