VvE Beheer Huizen

Home/VvE Beheer Huizen

Onze voordelen

VvE Beheer Huizen

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

beoordelingen

Drie kruizen Amsterdam

Alle diensten in één pakket

Een professional nodig voor uw VvE beheer in Huizen? Het beheer van een complex bestaat uit veel verschillende aspecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het financieel beheer en het onderhoud. Deze vormen van beheer vragen elk een ander soort specialistische kennis. VvE’s huren daarom vaak veel losse specialisten in. Dit is echter niet bevorderlijk voor de structuur binnen een VvE en het contact tussen de leden en de beheerders. Daarnaast zorgt het afnemen van diensten bij meerdere beheerders voor hogere kosten en een verlies van tijd. VvE Beheer Huizen denkt mee met leden en biedt daarom een totaalpakket aan. In het totaalpakket vindt u alle diensten die u nodig heeft voor uw VvE plus een vast contactpersoon. Alle communicatie verloopt via de contactpersoon waardoor u altijd weet bij wie u terecht kunt voor vragen en informatie. Onze experts werken altijd in overleg met u zodat werkzaamheden goed afgestemd worden. Door het totaalpakket wordt het werk effectiever en kosten- en tijdbesparender uitgevoerd.

Maatwerk

Leden zijn nooit verplicht om het totaalpakket af te nemen bij VvE Beheer Huizen. Het afnemen van losse diensten is altijd mogelijk. Daarvoor stellen wij samen met u een maatwerkpakket samen. Met dit maatwerkpakket huurt u alleen de specialisten in die u nodig heeft mét de voordelen van een vast contactpersoon. Hierdoor betaalt u nooit voor onnodige diensten.

Aanpak en regiokennis

VvE Beheer Huizen biedt ook op andere manieren structuur: bijvoorbeeld met het online portaal. Alle Verenigingen van Eigenaren in ons beheer zijn in het bezit van zo’n portaal. Via het portaal kunnen leden documenten en notulen bekijken, de voortgang van groot onderhoud volgen en contact opnemen met de contactpersoon. Zo is informatie altijd inzichtelijk en kunnen leden snel en gemakkelijk vragen stellen en antwoord krijgen. Voor het bieden van het juiste advies zijn onze experts op de hoogte van wat er speelt in Huizen en de omgeving. Hierdoor kunnen zij met u meedenken over veranderingen rondom uw VvE, nu en in de toekomst.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Almere

Offerte en contact

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze dienstenpagina of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met u op voor een afspraak. VvE Beheer Huizen: voor effectief, overzichtelijk en persoonlijk beheer.