VvE Beheer Bussum

Home/VvE Beheer Bussum

Onze voordelen

VvE Beheer Bussum

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

beoordelingen

Drie kruizen Amsterdam

VvE Beheer Bussum is een onafhankelijke, SKW-gecertificeerde en AFM-geregistreerde VvE beheerder voor Bussum en de omgeving. Al twintig jaar beheren wij als Amsterdams beheerkantoor complexen van particulieren en bedrijven. Wij staan bekend om ons totaalpakket: een pakket met alle diensten en experts die een VvE nodig heeft. Daarnaast hebben onze specialisten kennis van de regio en vinden wij warm en duidelijk contact met onze klanten belangrijk.

Totaalpakket en maatwerk

Het beheer van een Vereniging van Eigenaren kan een tijdrovende en complexe taak zijn voor leden. VvE beheer omvat namelijk veel verschillende taken die elk om een ander soort specialistische kennis vragen. Het los uitbesteden van diensten kan hiervoor een oplossing zijn. Echter ontbreekt het daarbij vaak aan structuur en kunnen de kosten hoog oplopen. VvE Beheer Bussum weet dat leden graag het overzicht willen bewaren en biedt daarom een totaalpakket aan. Met het totaalpakket koopt u in één keer alle diensten in die uw VvE nodig heeft: van financieel beheer tot advies bij onderhoudswerkzaamheden. Hierbij krijgt u tevens een vast contactpersoon aangewezen voor alle communicatie. Het afnemen van aparte diensten bij ons blijft daarnaast altijd mogelijk. Hiervoor bieden wij een maatwerkpakket aan. Wij kijken dan samen met u welke diensten uw VvE nodig heeft en welke experts u daarbij kunnen ondersteunen. Zo vindt u bij ons altijd het juiste pakket.

Kennis van de regio en werkwijze

Iedere regio heeft haar eigen kenmerken die van invloed zijn op Verenigingen van Eigenaren. Daarom is VvE Beheer Bussum alert op veranderingen in en rondom Bussum, nu en in de toekomst. Hierdoor kunnen wij u altijd goed adviseren bij het maken van beslissingen voor uw VvE. Om alle leden bij het beheer te betrekken en de communicatie soepel te laten verlopen, zijn al onze VvE’s in het bezit van een eigen online portaal. Binnen het portaal vinden leden documenten en notulen van ledenvergaderingen en kunnen zij contact opnemen met de contactpersoon. Door dit portaal weten leden altijd waar ze terecht kunnen voor informatie en antwoord op hun vragen. Bij calamiteiten zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar: zo staat u er nooit alleen voor.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Almere

Offerte en contact

Benieuwd naar onze verdere dienstverlening? Bekijk dan onze dienstenpagina of neem contact met ons op als u vragen heeft. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen: wij maken dan binnen enkele werkdagen een afspraak met u. VvE Beheer Bussum weet door haar ervaring en expertise precies wat VvE’s nodig hebben.