VvE Beheer Bloemendaal

Home/VvE Beheer Bloemendaal

Onze voordelen

VvE Beheer Bloemendaal

  • Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk

  • Experts met kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
Contact opnemen

beoordelingen

Drie kruizen Amsterdam

VvE Beheer Bloemendaal is een SKW-gecertificeerde, AFM-geregistreerde en onafhankelijke VvE beheerder voor Bloemendaal en de omgeving. Als onderdeel van een Amsterdamse VvE beheerder beheren wij al twintig jaar complexen van bedrijven en particulieren in deze gemeente. Onze handelsmerken zijn ons totaalpakket, de aandacht voor maatwerk, onze AFM-registratie en het persoonlijke contact met onze klanten. Door onze ervaring en expertise weten wij precies wat Verenigingen van Eigenaren nodig hebben voor een succesvol beheer.

Totaalpakket en verzekeringsadvies

Als één van de weinige beheerders biedt VvE Beheer Bloemendaal een totaalpakket aan diensten aan. U vindt bij ons alle experts en kennis voor uw beheer: van financiële en administratieve deskundigen tot bouwkundigen en technici. Hierdoor hoeft u geen losse experts in te huren wat tijd en kosten bespaart. Daarnaast krijgt iedere VvE in ons beheer een vast contactpersoon toegewezen. Alle leden kunnen contact opnemen met deze persoon voor vragen over het beheer. Door de contactpersoon worden vragen snel beantwoord en weten leden altijd bij wie ze terecht kunnen. Neemt u liever toch losse diensten bij ons af? Dan stellen wij samen met u een maatwerkpakket samen. Zo huurt u alleen de experts in die u nodig heeft. Door onze AFM-registratie mogen wij u ook adviseren op het gebied van verzekeringen en schadeafhandeling. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het selecteren van verzekeringen en beoordelen van offertes van verzekeringsmaatschappijen.

Aanpak en kennis van de regio

VvE Beheer Bloemendaal vindt het belangrijk om leden inzicht te bieden in het beheer. Om leden te kunnen betrekken bij het beheer, moeten zij namelijk weten wat er binnen hun Vereniging van Eigenaren speelt. Daarom heeft iedere VvE in ons beheer toegang tot een persoonlijk online portaal. Via het portaal kunnen leden de voortgang van groot onderhoud volgen, notulen van ledenvergaderingen bekijken en vragen stellen aan de contactpersoon. Zo blijft ieder lid op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de VvE. Als beheerder voor de gemeente Bloemendaal weten wij ook wat de karakteristieke kenmerken van Bloemendaal zijn en wat er in de toekomst in de gemeente zal gaan veranderen. Hierdoor kunnen wij u het juiste advies geven zodat uw VvE mee kan bewegen met de veranderingen.

Onze voordelen

Zo beoordelen onze klanten ons

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Partner voor verschillende VvE's

Partner voor verschillende VvE's. Snelle afhandelingen en goed contact zorgt dat wij en de bewoners al jarenlang tevreden zijn met het team van Vve Amsterdam.

Vastgoedservice uit: Utrecht

Bedankt voor jullie hulp!

Als voorzitter vertegenwoordig ik onze VvE (40app). Vanaf 2015 zijn wij overgestapt naar VvE Amsterdam. We zijn zeer tevreden met de service. VvE Amsterdam reageert snel en gaat proactief te werk in het onderhoud van het gebouw. Achterstallig onderhoud is in samenwerking met het bestuur vlot weggewerkt. We hopen nog vele jaren door te gaan met deze samenwerking!

Joost uit: Delft

Van begin tot eind duidelijk advies

Als bestuurslid kan ik VvE Amsterdam zeker aanraden. Ze zijn zeer deskundig en denken vaak mee over oplossingen.

Robbert uit: Amsterdam

Vast aanspreekpunt en meedenkend

Sinds kort werken wij samen met VvE Amsterdam. Wij zijn erg tevreden over de service, snelle reactie en deskundigheid. Namens het VvE bestuur en de bewoners raden wij daarom VvE Amsterdam zeker aan!

Erik uit: Pijnacker

Contactformulier

VvE beheer Almere

Offerte en contact

Geïnteresseerd in onze dienstverlening en wilt u meer informatie daarover? Bekijk dan onze dienstenpagina of neem contact met ons op. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij maken dan binnen enkele werkdagen een afspraak met u. VvE Beheer Bloemendaal biedt verenigingen de handvaten die zij nodig hebben.